Mango-Kokos ijsjes

De avocado-peer ijsjes waren zo’n grandioos succes bij de kleine meid dat het moeilijk ging zijn die te overtreffen. Maar het is gelukt. Ik wilde een ijsje met haar delen, maakte een foto van haar en het ijsje was al half verdwenen. Ik probeerde mij nog te ontfermen over de overgebleven helft maar er werd fors aan getrokken en ik kreeg een klaagzang. Oke, iets té lekker zijn ze dus misschien.

Geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden.

De benodigdheden:

DSC_4829

  • Mango
  • 50 ml kokosmelk (liever de volle, maar die hadden ze hier niet)
  • Ijsvormpje

Blenden, vullen, vriezen, smullen! Een ijsje maken is zo ontzettend makkelijk, je moet alleen even weten wat erin te doen. Het weer is er helaas niet naar, maar ijsjes worden momenteel zeer in dank afgenomen door een doorkomend tandje. Plus, ijs kan áltijd! Vergeet er ook niet een voor jezelf te maken, heb je verdiend na dat harde werk 😉

DSC_4882

Mmm..

3 thoughts on “Mango-Kokos ijsjes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s