Welkom op Babyproef!

 

Wat leuk dat je hier komt kijken! Ik ben Daniëlle, de trotse moeder van 2 meisjes,  Rivka van 3 jaar en Nora van 0 jaar. Een paar maanden voordat Rivka vaste voeding kreeg ben ik mij gaan verdiepen in wat zij mag gaan eten en hoe dit vaste voeding gebeuren allemaal werkt. Toen zij 6 maanden was ben ik begonnen met haar eten te geven op de Rapley methode. Zelf ontdekken, beslissen, voelen en proeven. 

De jongste telg krijgt haar voeding gepureerd en in stukjes. Ligt er maar net aan of ik net gestofzuigd heb, want eerlijk, Rapley kan een enorme zooi worden. Er is geen goed of fout, maar laat je kind plezier beleven aan eten en focus niet teveel op hoeveel zij binnenkrijgen. Tot 1 jaar is borstvoeding of flesvoeding gewoon het belangrijkst. Food under one is just for fun. 

img_20160906_124401

Variatie is belangrijk! Veel ouders blijven steken op het doorsnee avondeten van aardappels, groente en vis of vlees en kiezen vaak tussendoortjes met veel onnodige toevoegingen zoals zout, bewerkt suiker, zoetstoffen, kleurstoffen en houdbaarheidsmiddelen, simpelweg omdat ze niet beter weten. Soms staat er bijvoorbeeld op de verpakking dat iets geschikt is voor kinderen, dus dan gaan ouders er vanuit dat het ook een goede, gezonde keuze is. Helaas is dit vaak niet het geval. 

Ik ben Babyproef begonnen om inspiratie te geven qua gezonde voeding. De naam zegt het al; Baby, proef en Babyproof voeding. Geschikt voor kinderen en vol met smaak. Met Babyproef wil ik ouders laten zien (en proeven!) dat je vers, gezond en gevarieerd eten met een vleugje creativiteit makkelijk op tafel zet voor de kleine en grotere kinderen. Mijn recepten hou ik zo makkelijk mogelijk en vaak met weinig ingrediënten. Easy does it!

Liefs!

Opleidingen:
– Orthomoleculaire voeding voor kinderen – 2016

– Voedingsdeskundige – 2015
– Pedagogisch medewerker – 2011


Contact:
Daniëlle Hoyer


babyproef@gmail.com 

goodfoodlifenl@gmail.comVoor voedingsadvies en begeleiding kan je mij een bericht sturen via de contactpagina van GOODFOODLIFE. of mij een email sturen via een van de bovenstaande emailadressen. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s